Steder med husdyrtilladelse
HusdyrTilladt.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge HusdyrTilladt.dk vil det ses som en accept af cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
By (Evt. nærmeste by)
Boligtype
Antal værelser
Husleje
Få betalt din husleje
Vind 100.000 kr til din husleje her.
Se mere her!
Store Rabatter på hunde- og katteartikler
Spar på hunde- og kattemad. Rabatter op til 60%!
Se mere her!
Alt til mine dyr
Maxi Zoo - Gratis fragt ved køb over 500,- kr.Se mere her!
Spar penge på din indboforsikring
Der er mange penge at spare ved at få et uforpligtende tilbud på din indboforsikring. Få 3 tilbud på din forsikring her.
Se mere her!

Steder med husdyrtilladelse

KAB
På denne boligside kan du søge efter almene familieboliger, alm. bofællesskaber og seniorbofællesskaber, ældreboliger, kollegier, medejerboliger og ungdomsboliger hvor det tilladt enten at have en kat eller hund.

Søgningen dækker følgende områder. Ballerup, Hvidovre, Furesø, Frederiksberg, Gentofte, Glostrup, Gundsø, Herlev, Hvidovre, Høje-Tåstrup, Karlebo, Karlstrup, Lyngby, Rødovre, København, Egedal, Greve og Hundige.

Slagelse Boligselskab
Her finder du boliger i Slagelse, hvor det et tilladt at holde kæledyr. I nogle af afdelingerne er det tilladt at have et kæledyr. Se nærmere i husordenen for den lokale afdeling.

Egeløv
Egeløv er en boligafdeling i Herlev, hvor du kan få tilladelse til at holde hund eller kat.

Boligselskabet Sct. Jørgen
Boligselskabet Sct. Jørgen i Viborg, Tjele, Løgstrup og Kjellerup har omking 3.700 boliger til leje og her kan du søge blandt alle boligerne hvor der er husdyrtilladelse.

A/B Rødegårdsvej & Nansensgade
Vil du gerne bo i en andelslejlighed og samtidigt holde husdyr, kan du se om der er ledige andelslejligheder hos denne andelsboligforening i København K, hvor det er tilladt at holde husdyr.

Se i øvrigt flere boligsider på Boligsider.dk, hvor du også snart kan komme med din mening og give karakterer til de forskellige boligsider, så det bliver lettere af dine de bedste og mest seriøse boligsider i Danmark.
3v hus i Strøby til leje
Brandholmsparken i Rdovre
Find lejeboliger hvor du m holde husdyr
Hus i Vedbk med tilladelse til at holde husdyr
Hvorfor er det forbudt at holde husdyr i mange lejeboliger
Lejlighed i Viborg med husdyrtilladelse
Lejlighed til leje i Skelund med tilladelse til husdyr
Steder med husdyrtilladelse
Ads
Se også Husdyrtilladelse.dk for flere artikler om kæledyr og lejeboliger.


HusdyrTilladt.dk - © 2014-2023 BitnoCom